Förlåt för dåliga updateringar....

Har haft rätt mycket att göra och mycket annat att tänka på , så har inte riktigt tänkt på att blogga. Men i alla fall . I morgon ska vi till Vimmerby , jag har packat och samlat ihop grejer i dag.i morgon ska jag packa det sista innan vi kör . Ska longera pom i morgon och rida Alicante lite :) i dag hoppade jag med pom och hon var riktigt fin :) hoppade lite med Alicante också , hon var också riktigt fin ! :) är riktigt spännande att åka så långt för första gången på en tävling och övernatta , har aldrig gjort det innan , men jag är säker på att det kommer att bli super roligt !! :) jag kommer inte kunna blogga när jag är borta för jag har bara internet hemma , men jag kommer berätta om hur det var och resultaten när jag är hemma igen på söndag :) ha det bra alla !! :) :*

Grym ponny !! ❤❤

I dag var jag och tävla i hästhagen med alicante , hoppade 1m 2x . Första rundag rev hon ett, i andra fick vi ett tidsfel :/ men hon hoppade riktigt fint ! :) <3 när vi kom hem fick dom stå inne efter som dom redan hade varit ute på morgonen :) red pom nu på kvällen , hoppade lite och hon var helt perfekt !!! Hoppde lite 1.10 !! Hon kunde bara inte vara bättre !! ❤❤❤❤👍👍👍👍👏👏 Och nu är jag så jäval taggad till vimmerby !!! Längtar dom fan ! Haha ;) åker på torsdag och åker hem på söndag :)
lite bilder på mitt sadelskåp som var pappas innan , vi har målat och gjort det fint igen ❤😊👍😍👌

Glad :)

Hej , har inte bloggat på några dagar eftersom jag inte riktigt orkade. Men nu ska jag försöka blogga varje dag :) i helgen var jag i dagstorp hela helgen och tävla , dagstorps ponnyderby . Det gick super bra för mig , jag red LC rundan , första dagen nollade vi och kom på en andra plats!! :) andra dagen rev hon sista hindret i omhoppningen men det blev en sjätte plats !! :) i finalen rev hon ett i grunden . Är super nöjd :) :) !! I går var vi på stranden med hästarna , vi hade med oss Pom och Alicante :) det var riktigt roligt :) Pom vågade inte gå i vattnet , då mamma fick hjälpa henne lite och då gick hon i, det blev några höga språng när det kom stora vågor men hon var riktigt duktig :)

Taggad till 1000 !!!

Är riktigt taggad ! I morgon börjar ponnyderbyt i dagstorp :)! Ska hoppa LC rundan med Pom och 1m med Alicante i morgon !! Med Pom är det tills lördag :) ska sova nu och ladda upp mig med massa energi och fokus , så natti :* :)

Frågestund :)

Ska ha en frågestund i kväll :) skriv era frågor här :)

<3

header

Så jävla glad !!!!

Är så glad ! Pappa fixade prao plats hos royne Zetterman !!! Bättre kunde min dag verkligen inte bli !! Ska bli riktigt spännande när det väl är dags , att få se hela hans nya ställe , nytt stall och allt ! Fan vad jag längtar tills praoen !!!

Duktiga pollar i dag :)

I dag red jag Pom och Alicante på anläggningen i perstorp . Red Pom först , hon tyckte att allting var läskigt för att det blåste rätt så mycket , men hon blev lite lugnare efter ett litet tag :) hoppade bänken med henne och det gick riktigt bra :) hoppade också lite småhinder :) därefter red jag Alicante , hon var lugn från början och super att rida :) hoppade bänken med henne också och det gick super bra :) hoppade lite hinder på 1,10 också , hon var så fin ! :) på torsdag till lördag ska det bli ponny derby i dagstorp !! :) taggad som fan !! Ska hoppa LC rundan med Pom och 1m med Alicante på torsdagen :) är riktigt taggad :) :) :)

Skogsritt <3

I dag var jag riktigt trött på morgonen , men jag piggna jag till :) jag gjorde faktiskt inte så mycket , jag mocka och fixa lite i stallet som vanligt , det blev inte att åka till stranden med hästarna i dag eftersom det blåste rätt så mycket , så det får bli en annan dag :) jag red ut i skogen med Pom , skitmysigt <3 dom andra fick vila :) till kvällsmat åt vi hemmagjord pizza ! :) <3 super gott ! :) nu sitter jag på soffan och tittar på film :) ha de bra alla ;) :*

Nöjd ;)

I dag började jag dagen med att jag tog ut hästarna tidigt. Det tyckte dom om mycket :) pigga och glada var dom :) dom gick i hagen i ungefär 4h. Jag mocka och la mat till dom innan dom kom in. Jag målade lite på min sadel kista , den är röd nu :) det var för varmt att rida på dan , så jag red på kvällen i stället ;) red Alicante och hon gick mycket fint ! Galopperade i hagen , vilket hon tyckte om veldigt mycket :) <3 i morgon ska vi kanske till stranden med Pom och Alicante :) spännande eftersom jag aldrig varit på en strand med dem :) ska se om dom vågar gå in i vattnet ;) ska bli kul att se hur dom reagerar :)

Chill dag :)

I dag gjorde jag faktiskt inte så mycket. Jag var ensam hemma hela dagen och det var skit tråkigt :/jag mocka och fixa lite i stallet, och var ute lite med hundarna. Körde lite på fyrhjulingen, gosa med hästarna och blöta ner min lilla hund :) detta var ett litet inlägg men i morgon ska jag ta lite bilder på hästarna och lite annat då blir det ett lite längta inlägg ;) natti alla :) :*
denna bilden har jag som bakgrunds bild på nu iPad ;) tycker den är gullig ;)

Städning i stallet :)

I dag var hästarna ute tidigt. Dom var ute i ungefär 4h. Jag mocka och fixa lite i stallet innan hästarna kom in :) när hästarna var inte ett litet tag så städa jag mycket , vek ihop täcken och la bort saker dom vi inte använder och la bort vintertäcken. Det blev mycket snyggt :) är riktigt trött ska ska sova nu , natti alla ;)

Fjärde placering med Pom i Ljungby

Super tävlingsdag !!

I dag började dagen med att hästarna kom ut kl kvart över 6 i morse :) jag fixade allt inför tävlingen och kunde ta det lite lugnt :) tävlingen började kl 1 , i Ljungby , så vi körde ungefär kvart i 12. Kom fram lite över 1 :) jag hoppade först med Pom , det var LC , hon var dubbelnolla och det blev en fjärde placering ! :) Alicante hoppade jag 1m för andra gången och var dubbelnolla , och en fjärde placering !! :) är riktigt stolt över polarna ! <3 på vägen hem stack vi till gotteboet :) lite gott är aldrig fel ;) i morgon ska Pom och Alicante få vila och Suri ska ridas :) ska lägga upp videorna senare :)

Super dag i Falsterbo :)

I går var mamma och jag i Falsterbo , det var riktigt trevligt :) vi tittade lite på dressyren och hoppningen :) vi gick runt lite och hitta riktigt fina täcken och en tröja till mig , hittade också ett skitsnyggt armband !! :) vi stack dit kl halv 11 och åkte hem kl halv 6 . På vägen hem åt vi på McDonalds :) när vi kom hem red jag Pom och Alicante , båda gick superbra :) i dag ska det bli tävling i Ljungby med Pom och Alicante :) spännande :)

:)

I dag red jag bara Alicante på kvällen för att det var så varmt . 😎 dom andra fick vila :) i morgon ska dom få nya skor :) och då ska jag rida Pom och Alicante :) hoppade lite med Alicante i dag hon gick super fint ! :) <3 på tisdag blir det Falsterbo med mamma och på onsdag tävling :) 💪😁❤😊

Varmt ❤👍😊🔥😎😎😎

Fy vad varmt det är i dag !! I går var det likadant, red alla hästarna i går och alla gick super bra ! :) i dag har hästarna varit ute nu på morgonen och jag har solat och mockat :) nu sitter jag inne lite och ska se om jag kan rida lite i kväll :) om det är lite svalare då :) ska nog till Falsterbo på tisdag med mamma och kolla på unghästarna och kolla runt lite :)

Bästa pom

Detta var för ett litet tag sen :)

Hej :)

I dag ska jag rida Alicante och Pom , ska ha lite travbommar och små hinder till Alicante och bara trav bommar till Pom. Hästarna är ute nu och jag ska snart mocka :) på onsdag ska jag tävla med Alicante och Pom i Ljungby :) ska hoppa 1m med Alicante och LC med Pom ;)

Shoppat lite :)

I dag red jag och mamma i skogen med Alicante och Suri , mysigt :) sen var hästarna ute lite, och när hästarna var inne igen så stack vi till hepshop och köpte nya vita animo ridbyxor och ett rött täcke till Alicante !! :) sen stack vi till hööks för att köpa lite annat :) skit nöjd med dagen :)

Sötaste Daisy ❤❤

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0