väla <3

var i väla med mamma i går , köpte en Victoria secret , köpte vantar,halsduk och mössa på lindex. red inte i går men i dag red jag pom och suri som båda gick riktigt fina. lite roliga nyheter, pappa och mamma ska börja en ridsportbutik , vi har renoverat vårt gamla häststall , målat och lagt trägolv, riktigt snyggt. kommer att finnas snygga märken som : HV polo, pikeur, charls owen, horse wear, prestige, sprenger, mm. butiken öppnas nog den första veckan i december :)

Vinst !! :)

Min helg har bara varit bra ! På lördag var jag i Kullabygden och tävlade med pom och suri, hoppade 80 med pom bara för att hålla igång henne lite och hon nollade :) hoppade 90&95 med suri , det var debut i 95 . I 90 gick hon riktigt bra gick dubbelnolla och vann ! Vår första vinst tillsammans :) <3 kände verkligen att jag kunde ta bra svängar i omhoppningen och hon lyssnade bra på mig. 95 gick också bra , bara jag som klanta mig genom att glömma banan lite i omhoppningen hoppade 9an och glömde sedan vart 10an var men dev var faktist rakt framför mig (hur fan lyckas jag) hahaha men sånt händer någon gång i livet ;) om jag inte hade missat det hindret hade vi nog varit 2a där , hon gjorde i allafall sitt bästa och jag är riktigt stolt över henne , bra avslutning på sista tävlingen detta året :) I dag hjälpte mamma och jag till på storhäst tävling i Perstorp , bara halva dagen , inte så mogna bra ryttare som var där .... Så många som inte visste vad som dom höll på med och bara red hur dumt som helst ... Stackars hästar tycker jag då . Men det var vissa ryttare som red fina och lät inte bara hästen göra allt , dom red med känsla. Är nu riktigt slut i kroppen , ska snart sova och upp tidigt till skolan i morgon igen ....

lite om förra helgen :)

i lördrdes var jag i dagstorp och tävlade där med bara suri , pom fick stanna hemma :) suri fick hoppa LD+5 och LC. i LD+5 var det bara en fas och han var felfri ,hon hoppade otroligt fint och allt känndes perfekt !!:) LC gick lika bra , var dubbelnolla och kom på en tredje plats ! :) hon är lite ovan med omhoppning fortfarande men hon lär sig fort. är verkligen glad med en sån fin ponny som jag verkligen känner att jag kommer att hoppa lite högre klasser med :) på söndag fyllde min bror år och det var tårta såklart , gott :3 vi stack till elgiganten för att han skulle ha en tv, så jag fick inte särskilt mycket gjort. men det gör inget. här kommer videorna från helgen :) http://youtu.be/7a6zwPzqbZ4 http://youtu.be/LoUi4mBxeHQ

Duktiga ponnyer :)

I dag gick det super på tävlingen i Perstorp , hoppade LD+5 och Pom tog en första placering och suri en andra placering, jag var den endaste felfria med båda ponnyerna :o bana var verkligen lätt och allt kändes riktgt bra , pom var taggad och hoppade riktigt bra , suri var lite spänd och man såg det när hon hoppade men hon rörde inte en ända bom :) LCn gick också bra , båda hade ett pet i grunden , men som tur var det med totalfel, så man fick hoppa omhoppning ändån :) är verkligen nöjd :) är super trött nu och känner att jag kommer att somna närsomhelst. Min kompis var med på tävlingen idag och titta på och filmade mig :) vi hade super kul igår kväll :) I morgon händer det inte så mycket suri och pom ska antingen vila eller få en härlig tur i skogen , ska nog också rida don lite :) På tävlingar är det så dåligt med framridning och framhoppningen ! Många småbarn vet inte hur man hoppar fram och bara gasar fram hästen och gör den jätte trött , fattar inte hur man som föräldrar kan tillåta sånt . I dag så red jag fram i lugn och ro på min lite upphetsade ungponny , en tjej red bara i fullgalopp och kollade inte vart hon red och krockade nästan med mig ! Fy f*n tänker jag då. Man bårder väl fatta att man ska kolla vart man galopperar och så att man inte rider i vägen för andra. Känner mig så arg för det händer nästan varje gång jag är på tävling ! Jobbigt .

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0