fler bilder på min fina

denna ponnyn är så underbar. Bilderna är tagna av bästa Felicia ericsson.

lite bilder

det går bra nu

hejsan alla !! hoppas att ni har haft en bra helg. det har jag i alla fall haft. tävlingen i perstorp gick riktigt bra. på fredagen hoppade jag en LC , där flög sista bommen i grunden men känslan va riktigt bra. hon va inte trött eller så , pigg och glad. på lördagen hoppade vi LC+ dem första 3 hinderna hade vi inte ett riktigt bra flyt men sen bara flöt det på som det nästan aldrig gjort innan. wow som den ponnyn hoppade asså. suri brukar inte riktigt va den som man kan ta sånna snäva svängar med än men nu , wow!! vi hade en felfri runda och det blev en vinst med nästan 3sekunder !! så jävla glad. och fick så otroligt mycket beröm från alla över hur bra jag red och att suri är en sån otroligt fin ponny med mycket kapacitet. på söndagen hoppade vi LB , hade inte sånna jätte höga förväntningar över det eftersom det va våran första LB detta åter och totalt vår 4de LB tillsammans. på framhoppningen kändes det inte helt 100 men jag hoppade ändån. det började verkligen riktigt bra , jag hade ett bra tempo och allt stämde , men sen på kombinationen blev det ett stopp , hon är fortfarande lite tittig på det och det var ett riktigt ljust hinder så det va lite extra läskigt för henne , men på andra försöker hoppade hon och sen var resten verkligen riktigt bra , hon rörde verkligen ingen bom. höjden är ingen problem för henne men hon behöver mer rutin och erfarenhet. men vi tar det i ett lugnt tempo och ser hur det går. och verkligen ett stort beröm till perstorp som verkligen hade en riktigt bra tävling , inget gick fel och allt flöt på som det skulle. lite bilder kommer kanske senare om jag orkar lägga upp dom idag.

my day.

hela dagen var riktigt bra idag. när jag kom hem red jag först suri , red bara markarbete med henne idag , konditionsträning och göra henne mjuk i hela kroppen. pom hoppade jag , och det behövdes. började bra sen var hon lite dum och då fick jag bli arg på henne och sen va det bättre igen. hon är en sån ponny som ska hoppa regelbundet för att man ska ha en bra känsla med henne. hon ska inte heller ridas 3 gånger i veckan för då kommer det ej att funka på tävlingar , hon ska arbeta varje dag för att man ska bli säker med henne. inget trams heller när man rider henne , man ska va bestämd och va tydlig i det man gör. inte va stressig och slarva ,NEJ det funkar ej för då blir hon lite galen och stressig. likadant med suri , man ska verkligen ge henne ett bra självförtroende . hon har inte varit på tävling så jätte mycket egentligen , men hon är verkligen en ponny som är super ärlig och alltid ställer upp. om hon någon gång skulle stanna för ett hinder då är det antingen distansen som är helt fel eller ryttaren som gör henne osäker. känslig är hon verkligen. men en super ponny med ett hjärta av guld. <3

one more day

vilken underbar dag det är idag. hade super roligt i skolan och skrattade verkligen hela tiden. kom nyss hem och ska byta om till ridkläder och rida suri och pom. i går va jag på pay and jump med den två , hoppade 90 och 1m med suri , 2 felfria rundor och det kändes riktigt bra. pom hoppade jag 80 med , hmmmm .. det gick inte lika bra , hon började fint på dem första fem hinderna och sen på 6an så bar tvärnita hon , det va så elakt av henne , och jag flög såklart av och landa i en blöt och lerig bana , tog mig upp på henne igen och fick visa henne vem som bestämmer här. inte hon i alla fall , nej. började om på hinder nr 5 och tog oss runt banan felfritt. fick bli arg på henne eftersom det va så j*vla onödigt att hon stannade , sen vågade hon ej stanna mer. fre-sön ska jag tävla i perstorp med suri , ett meeting blir det , pingsthoppet mot cancer. ska hoppa mellan cupen , det blir då LC , LC+ och finalen LB. ska va ledig från skolan på fredag och fixa lite saker innan start. tävlingen börjat kl 12.00 så de blir inte att gå upp så jätte tidigt. mamma ska stå och sälja lite där och hon kommer sova där i husvagn för att passa tältet så hon slipper ta hem allt hela tiden. och jag ska nog sova hos henne på fredag. ska va med några vänner då och sen sticka till mamma. tror nog att jag ska cykla hem på morgonen och fixa lite i stallet och ducha. får se hur det blir. nu ska det ridag och lite update kommer ikväll. ;)

game day.

oj , det va ett tag sen jag kikade in här. har inte riktigt orkat blogga så mycket senaste tiden , men nu kände jag för det igen. idag blir det tävling i åsbo ponny klubb men suri , det blir LC & LC+. ser detta som en liten träning inför årets första meeting sm blir i vårt lilla Perstorp. då blir det LC - LB klasser. fina priser kommer det att bli och ryttarfest. sitter nu och äter lite frukost , ska inte ivär jätte tidigt medn vaknade av att mamma stod och rotade i saker utanför mitt rum, så då kunde jag ej somna om haha. på lördag blir det tävling med Zinta , det blir då bara 1m och 1.05 , eftersom dom bara hade det på lördagen så valde vi det eftersom förra tävlingen inte gick så jätte bra tar vi det lite lugnt i klasserna. kommer att uppdatera lite under dagen om resultaten. :)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0