då var det dags igen

Början på en förkylning smyger sig sakta fram , ush....... är i skolan ändån eftersom jag inte vill missa något nu innan matte provet. Vi kollar en film nu , något om krig osv. Tråkigt. lovade ju att lägga upp bilder på klänningarna , ska göra det ikväll. Skriver lite mer senare idag ;)

resan bokad !

yes ! mamma och jag bestämde oss igår för att boka en resa till holland i januari. eftersom min mormor fyller år då, hon fyller 75 så vi tyckte att vi kunde sticka dit. pappa och min bror får stanna hemma för att ta hand om alla djur. ska bli riktigt roligt eftersom jag aldrig har suttit i ett flygplan. vissa kan tycka det är helt normalt , men jag är rätt nyfiken över hur det är. så det blir spännande ;) nu lite annat , fick min klänning för några dagar sen som jag beställde från zalando till lärare middagen innan skolavslutningen nästa år. har nu båda mina klänningar och är glad över det , slipper stressa innan avslutningen över att inte ha hittat en klänning som man gör typ varje år , haha. nu är det bara skor som fattas. tänkte lägga ut bilder på klänningarna imorgon om jag hinner , tycker själv att dom är riktigt snygga, är verkligen riktigt nöjd ! imorgon blir det en lång dag i skolan , men inte en jätte jobbig dag eftersom vi har gympa i 80min. yey!! älskar gympan just nu eftersom alla i klassen ska få ha en egen gympa lektion. riktigt skoj att få ha lite andra saker ibland. imorgon ska jag försöka rida 2 st , men det blir mörkt så fort så det blir kanske lite svårt. men får se hur det blir.

bästa helgen på länge

min helg spenderade jag i Helsingborg. riktigt härligt , va hos min kompis som bor där. på lördagen var jag först och kolla på ridgymnasiet i hbg , och det är nog där jag ska gå sen. efter det släppte mamma av mig i väla där jag skulle träffa min kompis. handlade lite i väla med. det blev ett par svarta byxor som är supersköna , en navelpiercing , en gårborste , mascara och baby lips lepp balsam. på söndagen stack vi till knutan och käkade pizza , och efter det stack vi till väla igen. vi köpte inget eftersom vi inte va där så länge. men roligt hade vi , och det är det viktigaste :)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0