Ny insta. Varför? Bara läs ......

Dumma dumma dumma lilla jag ...... F*n !! Jag skulle göra en sak med instagram och jag visste inte mitt lösen mer , så jag ändrade på det , så skulle jag testa det och så funkar det INTE ! Fick panik ! Min insta ! Mina underbara följare ! Mina bilder ! AAAAAAA !! Nu önskar jag verkligen att man kunde spola tillbaka tiden.......... Om någon kan hjälpa mig på något sätt , skriv gärna ! För jag vill verkligen ha tillbaka min VANLIGA insta. Nu kan ni i alla fall följa mig på min nya : lisaderover. Hade något med 300 följare och vill verkligen ha det igen , så snälla hjälp mig :)

Frågestund !

Hejsan alla underbara , tänkte att jag kunde ha en lite frågestund , ni får fråga vad ni vill. Ni kan skicka frågorna här nere eller till min kik: liisaderoover . Så ställ så många frågor ni kan !!

regn regn regn .........

fy f*n vad et ska regna .. det har regnat hela natten och ridbanan är som en pol just nu. så det blir nog ingen ridning i dag , det kommer uppskattas av hästarna. haha. det kommer nog mest bli en lugn dag i dag , inte så mycket man kan göra liksom. kanske man kan putsa lite grejer eller fixa lite i stallet , kanske till och med städa rummet om jag orkar. sov länge i morse , såååå skönt ! kände verkligen att det behövdes efter många dagar man gått upp kl. 06.00 och 05.00, jaja hästlivet är tufft i bland men älskar det ändå :)

Framgångar det bästa son finns

Framgångar är det bästa som finns , men dumt nog kan man inte ha det hela tiden. Jag har haft mycket framgång med mina ponnyer och hästar nu under de sista veckorna , alla går bra och jag mår själv helt grymt bra. Unghästen har gått från ett "monster" till nästan ängel !! Helt grymt !! Stolt :) han lyssnar mycket bättre på mina hjälper och han börjar acceptera bettet nu , går till och med på tygeln , duktig pojke :) Pom är helt fantastisk !! Hon hoppar som en gud och är pigg. Har hittat tillbaka rätt känsla med henne efter lite motgång. Näsa tävling med henne och suri är i dagstorp , derbyt :) suri är också på rätt väg , hon som inte ens har tävlat i 2år än så lär hon sig fort och känns trygg på banorna :) love it <3 ~. Nästa vecka kommer min nya sadel !! Det är en X-Meredith , den är super skön och man sitter verkligen nära hästen , och sä j***a mjuk sits !! Aaa längtar !!!
Super fin modell och ser ju skit snygg ut ;)
De sista 4 bilderna är tagna av Felicia Ericsson , han fotar grymt bra och tycker faktist ni kan kika in på hennes blogg : http://feliciaericsson.horseworld.se ;)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0