lite bilder

hugo och fina suri.
 
 
fina och glada djur <3
 
 

inte allt går av sig själv

idag va vi o kolla på hugo och suri som tävlade , inga super höga förväntningar men hoppades på det bästa såklart. Dem hoppade först en LD+5 och där fick han ett stopp men annars va det bra , vi efteranmälde han till LC för att han ska kunna känna skillnaden på hans ridning efter alla tips han fått. Det va varmt och verkligen jobbigt att va där nästan , han fick ett stopp i LC också med han red mycket bättre , han får träna som bara den hemma nu så att han verkligen har koll på henne.  Nu sitter jag inne lite och vilar fötterna , inte van vid att gå så mycket och speciellt inte i denna värmen. snart kommer emelie som ska rida halo (unghästen) åt mig , vill inte riktigt sitta upp på henne än då risken alltid är större att man trillar av en lite mer galen unghäst än mina andra. så henne får emelie ta ett tag till , själv ska jag rida  lipta och zinta. zinta ska nog bara trimas lite och lipta nog också det är ju så varmt att hästarna knappt orkar göra något och man själv inte heller , men är ändå glad att det är fint väder istället för dåligt och regningt. nästa vecka kommer nog bli en toppen vecka , tävling och en liten annan rolig sak som jag inte säger något om men kan avslöja att det har med den sena nätterna att göra ;) kanske ni får nogon ide nu ?? men det tänket jag ej ta upp på riktigt än då jag ej vet hur det ska bli osv. nu ska det fixas lite så ses senare.                                                                                         

it's a beautiful day the sun is shining

Wow sverige kan ju ha fint väder ;)  dem senaste två dagarna har det varit super fint väder,  verkligen riktigt varmt. Lite jobbigt för hästarna bara men dem får komma ut så tidigt så möjligt. Igår solade jag i nästan 4h :o red lipta på kvällen men hon blev nog ej så glad för det tror jag. Nu har vi precis tagit ut hästarna och hoppade snabbt in i sängen igen , blev lite sent igår igen men åter igen vad gör det när man snackar med en så underbar person som får mig att må så bra. Så otroligt härligt att somna med ett leende på läpparna och sen även vakna med ett leende på läpparna. Bättre kan det bara ej bli och leendet blit bara större för  varje dag. Så enough om det , nu ska jag ta en lite nap till i ca 30 min och då får det bli lite snabb frulle och mocka boxar. Seeeeees sen ;*

God morgon .. eller dålig morgon ??

Okej ..... Detta gör vi nog ej om. Gick o la mig runt två tiden och vaknade typ vid fem .... kill med på hög nivå asså fyfan. Men på ena sidan är det värt att gå o lägga sig så sent när man sitter o snackar med en underbar person , bara snacka om massa saker. Jag älskar när folk vågar va ärliga mot varandra och verkligen berättar saker som kanske inte e så lätta att prata om. Respekt till er , ni är underbara. Jag själv va lite avvaktande i början men nu när jag är lite äldre och varit med om massa olika situationer vågar jag öppna upp mig lite mer. Jag har egentligen aldrig haft ett så seriöst förhållande och är inte heller sån som måste ha kille för att va nöjd och klara mig , vissa blir typ deppiga om de inte har ett förhållande ... haha lite konstigt. Jag klarar mig utan också , har blivit sviken så många gånger så är verkligen lite försiktig vem jag skriver med och hur jag skriver med vissa personer. Vissa e bara ute efter ett ligg och vissa vill kanka bara bevisa för sina polare att dem kan få just den tjejen genom att säga några gulliga ord. Tycker det är synd att det ska gå till såhär nuförtiden. Jag har lovat mig själv att inte skaffa ett förhållande för snabbt bara för att , nej vill att allt ska kännas rätt och med rätt person är ju också viktigast. Man kan ju skriva med någon och tycka att det funkar så otroligt bra och sen plötsligt skriva med en till som bara är ens vän i början men sen blir det lite mer än vänner och det känns även ännu bättre med den personen. Ja så hoppas att denna dagen blir lika bra som igår för just nu har jag verkligen ingen lust att göra något ..

trodde inte det skule gå såhär fort

för ca 4v sen bröt jag mitt vadben när jag trillade av hästen ... inget kul det där asså. kunde bara sitta på soffa första veckan och inte gå alls , sen efter en vecka skulle jag på kontroll och då sa dem att jag redan fick börja belasta mitt ben. Jag tyckte att det näsatn va lite för snabbt men jag försökte stå lite på det ibland och kunde redan gå på det lite försiktigt när jag km hem från sjukhuset haha. La egentligen direkt undan mina kryckor för arr dem bara äe i vgen när man är någon stanns , speciellt i stallet. jag trodde att det minst skulle ta 2 månader innan jag kunde sätta mig upp på häsen igen , men jag bara testade förra veckan på fredag och det gick hur bra som helst !!! trodde inte att jag skulle kunna trycka ner min häl men dt känns egentlgen som vanligt när jag gör det , bara lite stelt i början men det släpper efter 5-10 min som tur och kan nästan gå som vanligt nu också :) Har också anmält till täling om 2v i dagstorp ,blev så ledsen när jag trodde att jag inte kunde va med där eftersom det är en sån fin tävling  , har varit med där med ponny innan och min förra storhäst och det har alltid varit lika bra där. Mamma ska även stå där med montern och sälja så det kommer att bli super kul , ska även försöka att ta bilder lite den helgen. idag är jag ensam hemma största delen av dagen , har redan longerat zinta och ska nog longera lipta också. Nu ska jag städa lite i huset och försöka få det lite fin här haha.

nu är jag tillbaka igen

Ja jag har varit borta ett litet tag nu och det finns egentligen inte en så speciell anledning till det , har bara inte riktitgt tänkt på att blogga inte inte riktigt haft orken bara men nu kände jag verkligen att jag ville börja med det igen och är mer taggad än någonsin !  denna gången vill jag göra det lite annorlunda , lite mer till alla inte bara till tex hästfolk men lite mer allmänt liksom. ni får jätte gärna komma med tips vad jag ska skriva om och om jag ska lägga ut videos eller bilder mer , alla era tips är hjärtligt välkommna. det har ju hänt lite saker i mitt liv medans jag har varti borta härifrån och det kan jag skriva lite om i ett annat inlägg som då komer ut senare idag , kan ju va lite kul att veta vad jag har sysslat med hahah ;) 

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0