Sometimes the heart sees what is invisible to the eye

Dags för lite film mys nu 😊❤️

Rensa tankar

Det är så otroligt skönt att kunna rensa tankarna lite ibland. Jag gör det helst när jag springer i skogen , då är jag helt själv bara jag och naturen. Det är då jag kan tänka klart. Ibland har man huvudet fullt av så många tankar att man blir lite galen , och det tål ej jag. Jag måste få tömma huvet någon gång , speciellt när man har så mycket att gör och tänka på. Är allt i stallet gjort? Stängde jag verkligen den boxdörren? Har hästarna verkligen till räckligt med vatten i boxen? Osv , och även mycket i mitt privatliv som fastnar i huvudet. Tog en härlig runda i skogen idag men min lilla vovve och det va verkligen härligt. Nu känns huvet mycket lättare och allt faller på plats och jag kan ta beslut mycket lättare igen. I morgon ska jag till Hbg och fira min fin vän , hon bli 17 och det ska ju såklart firas lite. Det va ett tag sen jag såg henne så det blir säkert super kul.
Åhhhh vil haaaaa!!! 😍👍🏾

gooood morning

Så , då har en ny dag startat igen. Och vad har jag för planer ?? Hmmm Nu ska 2st bus ponnyer ridas och fixas lite. Dom stora busarna står ute och Äter sig runda i hagen i några små timmar. Stallet ska städas lite Och det ska såklart mockas , yey!(-_-) precis käkat lite och nu ska ridutrustningen På och jag ska "jobba". Ja , jag jobbar. Vart ?? Jo jag jobbar hemma :3 Haha , alla bara jobbar under sommaren och tjänar pengar och jär kommer man bara Utan ett jobb och helt fattig haha. Men nästa sommar får jag väl börja jobba lite ;) Nu stallet och rida .

Korgen nu då frååååga påååå

Har bestämt mig för att ha en frågestund , fråga exakt vad ni vill och jag svarar. Det får handla om exakt vad som helst ;)

❤️

sa någon sommar ??

ja vad ska man säga om vädret...? det är ju verkligen lite deprimerande allt detta regn hela tiden. man känner sig så trött efter ett tag , man vill inte vara ute lika mycket. detta kan vi i alla fall ej kalla för sommar. det har kanske varit soligt och varmt några få dagar med det va allt tyvärr. hoppas på att det blir lite fint snart igen. i dag red jag suri och pom i skogen pigga och glada va dom , skönt. denna helgen blir det ingen tävling. kanske blir det att hitta på något roligt med några vänner. på torsdag fyller min allra bästa vän år , så det får vi ju fira lite. ska åka till henne men en annan vän och hitta på något roligt att göra. det blir säker super mysigt. nästan 2 veckor sen jag va i varberg och tävlade med suri , det var verkligen en riktigt rolig tävling. hoppade LC på fredagen och då rev hon ett i grunden som va mitt fel , jag va på henne lite för mycket men hon kändes riktigt fin. lördagen hoppade jag LC+ hade en bra känsla , hon hoppade verkligen riktigt bra , allt stämmde och det blev en vinst ! va så otroligt glad , av ca 50 starter ! på söndagen hoppade vi A-finalen LB , hade inte så jätte höga förväntningar eftersom hon va lite trött. där föll då 2 st bommar men kännslan va super. va såå otroligt nöjd och stolt över min fina ponny. det va hennes första meeting med hon va verkligen super lugn och fin. bästa ponnyn som finns! lite bilder kommer sen :)

fuck mobiler

Grrrr........ lite sur nu , mon mobil valde att dö lite sådär halvt idag........ går knappt att ladda den och den dör typ direkt. får väl försöka plocka fram den gammla mobilen och kolla om den fortfarande gör vad den ska göra. hoppade pom nu precis , det gick faktist riktigt bra. hon va ganska pigg men inte för heller. hoppas att jag snart kommer ut på tävlingbanan men henne , det va ett tag sen nu.

inte sitta stilla här nej

allt här rullar på som det aldrig gjort förr. hästarna ska ridas och fixas allt ska packas inför helgen då det blir varberg!!!! fy vad jag har längtat mycket till denna helgen! lilla suri ska med dit , ska hoppa LC , LC+ & LB med henne i helgen. i dag ska hon ridas lite i ridbanan och i morgon bitti ska hon få skritta lite i skogen. igår hoppade jag henne lite och allt känndes bra. ska nu rida suri och pom sen ska jag börja packa lite och få ordning på det jag vill ha med mig. börja putsa lite och fixa lite småsaker.

its all black

har verkligen noll inspo just nu. vet verkligen inte vad jag ska skriva om just nu , så om ni har lite önskemål eller tips så får ni jätte gärna kommentera avd ni vill att jag ska skriva om eller något annat ;)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0