god morgon

Hemma idag igen för att jag känner att jag inte mår helt 100% än. men hoppas på att jag mår bättre imorgon. Idag hade jag tänkt att vara i stallet och städa lite och göra det lite finare ,det är verkligen stökigt och massor av täcken överallt så det behövs verkligen en städ stund där nu. Hade tämkt att rida skogen med 1-2 hästar om dimman försvinner i tid för att vår ridbana är inte riktigtridbar tyärr , det är riktigt blött och det ligger fortfarande mycket snö. Så får väl försöka att få dem i rörelse på ett annat sätt istället.

vinter på riktigt eller ??

detta vädret är verkligen inte min grej. vill helst bara va inne hela dagen för att slippa gå ut i den hemska kylan och den hämska snön. kan inte heller rida nu för att hästarnainte har någr snösuor så får vä hoppas på att snön försvinner snart så att jag kan rida mina fina hästar inför dem sista tävlingarna. just nu är det sängläge för mig eftersom förkylningen har tagit över och det är verkligen inte kul... halsen bränner och hela kroppen gör ont , så får väl lyssna på kroppen och vila lite nu så att det inte blir värre. får väl göra litte vettiga saker och försöka skriva lite roliga och intressanta inlägg och fixa lite läxor så att jag har något att göra i alla fall. så håll koll här lite idag ;)

star star star

tävlingen i osby gick verligen helt super igår. suri va en stjrna som vanligt och hoppade super bra , dagen började med en LB på stil och det tog jag bara som en uppvärmnings runda inför LB+. det blev en riktigt fin runda och flefritt och bra poäng på det också som ledde till en 2a placering. och sen va det dags för vår första LB+ , hon kändes pigg och glad och jag va lite extra nervös men inte för heller. går in på banan med en bra känsla och kör på en dubbell nolla !! och tar även en 4e placering ! verkligen denna ponnyn är guld värd. hon ställer alltid upp och gör alltid sitt bästa. det va verkligen riktigt kallt i dag , alla frös riktigt mycket. frös till och med om tårna oavsätt att jag hade ullstrumpor på mig. sista tävlingen för i år blir antagligen i åstorp , ska hoppa torsdag fredag och lördag. på fredag är det zinta som ska med och hoppa 1m och 1.10. på fredag ska suri med och hoppa LB och även på lördag ska suri med och hoppa en LB+. det är alltid så fint i åstorp och är verklien taggad. kommer bli riktigt ysigt och mycket julstämmning.

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0