Mitt rum

Äntligen!!! har väntat så länge på detta. ni har vi äntligen börjat renovera mitt rum!!! har väntat så otroligt länge på det , vi har faktist kommit ganska långt. alla väggar är målade och det är verkligen super snyggt!! innan hade jag sånna äckliga blåa väggar som verkligen var riktigt fult. men nu är det verkligen SNYGGT! riktigt min stil. ska också få nya möbler och allt som behövs. vill verkligen att det ska vara ett rum där man vill sitta och kunna slappna av där. ha lite egen tid. det behövs verkligen. så hoppas på att det snart är klart så att jag kan sova i mitt eget rum igen , för just nu sover jag på en bedsoffa som inte är så bekväm att sova på. såp hoppas på att allt går fort nu. :)

trött....

är riktigt trött... orkar inte gå upp. men måste , mina små hästapollar väntar på mig i stallet. i går reds alla 4 , och alla gick riktigt bra. hoppade suri efter att hon har vilat lite , hon var verkligen riktigt pigg och glad. härligt! det är så hästarna ska vara. alicante och pom red jag lite dressyr med , och båda gick riktigt bra. sen lilla (stora) bebisen don , han ar verkligen riktigt duktig! inga dumheter alls denna gången! han lyssnade bra och hoppade lite små språng i slutet och det gjorde har bra :) i dag ska alla jobba igen , ska nog sätta fram lite gymnastik övningar , tycket att alla behöver det. speciellt ponnyerna innan tävlingen på lördag. ;)

Godmorgon ^^

Härlig morgon. Vaknade 8.20 trodde jag , och jag tänkte "jag brukar inte alltid vakna så tidigt på söndagar? " och det gjorde jag inte heller, klockan är ju omställd. Haha , kan bara skratta åt mig själv. Åt god frukost och nu chillar jag bara liiiite till innan ridkläderna ska på och hästarna ska ridas. Idag ska det städas i stallet , behövs verkligen. Stökigt som f*n. Känns så härligt med lite lov nu , behövdes verkligen :) Nästa vecka blir det tävling med pom och kanske suri i perstorp. Pom ska få hoppa LC och LC+. Och vet inte riktigt vad suri ska hoppa , får se vad pappa och mamma tycker. Jaja , nu blir det att dra på sig lite kläder och jobba på i stallet ;)

ponny eller storhäst ??

Ett svårt val kommer allt närmare. Ska man fortsätta på ponny ett tag till eller ska man sälja ponnyerna och gå över till storhäst helt ?? Jag själv känner att min tid på ponny snart är över , jag känner att jag har blivit för stor för ponnyerna. Min tid på ponny har varit underbar , pom har gett mig så otroligt mycket lycka. alla minnen vi har tilsammans , vi kanske inye alltid har haft framgångar men vi har kämpat oss igenom det med mycket träning.
Det gör ont i hjärtat att ta ett sånt här beslut men jag vill utveckla mig på andra sätt. Jag kan inte riktigt fatta att vissa vill fortsätta rida ponny tills dom inte får mer , jag som bara är 1.60 typ känner mig för lång för mina ponnyer , tänk då att vissa är mycket längre än mig och rider små ponnyer ändån. Då undrar jag , VARFÖR?? Antingen är det för att dom har en super ponny som dom inte vill lämna eller så vill dom inte rida storhäst och fortsätter på ponny så länge dom kan och slutar rida efter det. Det är ju deras beslut men själv skulle jag alldrig gjort så. Jag hade velat utveckla mig mer och testa på lite nytt. Det är ju så när man börjar på storhäst , det är en annan liten värld. Man kommer i kontakt med andra människor och det är verkligen riktigt roligt. Att ha så mogna människor runt sig känns tryggt och mycket roligare. Allt är lite mer proffsigt. Länge sedan jag bloggade , (haha) men nu kände jag bara för att börja igen :) ;) fler inlägg kommer idag :*
denna tatueringen är ju super snygg !!! Älskar den !!! Vill ha den !!!! ♥

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0