Hejdå sommarlov...

Snart börjar skolan igen, vissa började i dag men det gör ej jag ;) börjar på onsdag. Då börjar mitt sista år på denna skolan , många minnen finns där ... :) sommarlovet har varit toppen , många saker som har hänt och många minnen:) nya 6 or som kommer till vår "stooora" skola. Kom i håg vår första dag , ingen visste var dom skulle och alla var rädda 😂 gulligt. Nu är vi äldst och ska njuta av det sista året. I morgon ska jag försöka avsluta mitt sommarlov på ett bra sätt genom att rida alla hästarna , och fixa allt i stallet. Sen på kvällen ska det bara bli jag , min ipad , lite gott och en bra film :) Nu ska det mockas och fixas lite i stallet , sen när hästarna kommer in ska pom och alicante ridas :)

jobb , jobb , jobb.

mycket att göra denna veckan. hästarna ska tränas inför harplinge och mycket ska fixas. pom ska får göra mycket gymnastikhoppning och alicante med. vill verkligen att dom ska kännas pigga och vältränade inför ett meeting. super viktigt tycker jag. i kväll ska jag rida pom och suri , alicante ska också ridas. pom ska få hoppa lite små hopp och galoppera mycket :)

underbara hästar !!

då var det en ny vecka igen .. som tiden flyger. men förra veckan var faktist en riktigt bra vecka , det började med att jag var och tävla på torsdag med Alicante i munkaljungby , hoppade 2 klasser , 1m och 1.05. första rundan var vi dubbelnolla och tog en andra placering !!! i 1.05 rev hon ett i grunden , men hon kändes super !! hade ett bra tempo och alla distanser stämde ! super nöjd. sen på lördag var jag i hästhagen och tävlade ponnyerna , började med att hoppa en LD eftersom jag inte hade tävlat så mycket med dom , båda var felfria och kändes riktigt bra! sen hoppade jag en LC med båda , suri var först , hon hoppade fint men rev ett i grunden som var mitt fel. sen var Pom sist , han kändes super på framhoppningen så vi gick in på banan med en säker känsla. var rätt spänd eftersom det inte har gått så jätte bra för oss de sista gångerna. fick startsignal och bara red som jag alltid brukar rida henne , vi nolla grunden , pfff glad , omhoppningen assså !! vilken ponny jag har !! helt fantastiks var hon!! nollade och vann klassen !! hon kändes som hon ska igen , riktigt glad ! och hon var såååå taggad när vi hade hoppat klart , Pom i back! nu till helgen blir det meeting i harplinge med Pom och Alicante , kul ska det bli hoppas jag :) träffa lite nytt folk , och komma till ett ställe där man inte varit innan , love it <3 det är på gräs och det gillar alla mina hästar så det är tur det :) och vädret kommer att bli fint står det så vi får väl lita på det :) lite bilder kommer upp sen och kanske videor ;)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0