FREDAG !

äntligen fredag ! ! ! ! ! yey :) skolan var faktiskt rolig i dag , ingen lång dag och tittade på film sista lektionen. när jag kom hem drack jag te med mamma och sen red jag pom , hon var super ! hoppade ungefär 90/95 med henne och hon var så lugn och fin :) de andra fick vila i dag , i morgon ska pom ridas i skogen och alicante & suri ska ridas i ridbanan , ska nog till byn i e.m och träffa kompisar :) roligt !!!

Fredag i morgon :)

Så , då var det nästan fredag ....... Tiden går så fort ! Men skönt med helg blir det :) i går var jag på p&j i åsbo rf , var där med pom och alicante , hoppade 80 med pom och hon var felfri , hon var riktigt fin . Alicante fick hoppa en bana på 90 , hon var också felfri och var riktgt fin hon med :) mina fina hästar <3 i dag kom mina träningsbyxor och nya skor , skorna är super sköna !! Vill bara gå i dom hela dagen (hahaha) i morgon är det som tur ingen lång dag , är verkligen trött , ska nog sova snart ;**

Sorry för dålig update :(

Bloggandet har vatit super dåligt sista tiden som ni märkt , anledningen är att jag inte orkat och hafr tilltäckligt med energi till bloggen , men nu mår jag mycket bättre och orkar blogga igen :) i dag red jag pom och alicante , alicante går som en klocka ny sista tiden , hon blir bara finare och finare i kroppen. Muskler börjar synas på rätt sätt och hon känns bara helt underbar :) pom var super i dag , hoppade lite små hinder med henne och det gick super , hon var lugn och lyssnade riktigt bra :) i morgon ska alicante ich suri få hoppa lite I går höll mamma och jag på att designa ett eget schabrak , spännande va ;) det tog lite tid men nu vet jag hur det ska vara , det tar ungefär 4-5 veckor , lång väntetid ..... Men man får något snyggt i alla fall (hoppas det)
Stilig ponny osv ❤️☺️

film + tee = härlig kväll <3

så.. då var denna härliga dagen avklarad , ska snart titta på film och dricka världens godaste tee :) var på p&j med suri och det gick faktiskt riktigt bra , hon var lite pigg men hoppade fint. hoppade bara en bana på 80. på framridningen var hon riktigt fin hon var avslappnad och fin, trodde först att hon skulle vara spännd eftersom det var länge sedan hon var hemifrån, med det gick helt utmärkt :) skola i morgon , tråkigt för jag trivs rätt bra med studiedagar , borde vi få lite oftare tycker jag ;)

älskar vädret

ååå vilket härligt väder det är ! känns skönt att vakna och att solen redan är framme :) i dag är det verkligen bra med studie dag , ska rida lite och vara ute mycket :) ska kanske på p&j med suri i kväll , ska hoppa 80 då. hoppas på att det är fint väder då också. hästarna ska snart ut , och vissa ska ridas , hoppas att ni alla njuter av det fina vädret nu ;*

studiedag !

wihoo i morgon har vi studiedag ! härligt , kommer att spendera hela dagen ute i stallet och rida mina pollar :) skönt att slippa skolan. i dag var det riktigt skönt väder , kändes härligt att cykla hem :)

Iphone 4 till salu !

Säljer nu min iphone 4 , ett år gammal och i mycket fint skick. Pris : 1900 + några skal , laddare och hörlurar , vid intresse kan ni mejla mig : [email protected] ;*

super helg !

hej alla glada läsare ! denna helgen var riktigt roligt och chill :) i går blev alla 4 hästarna ridna , Pom red jag på hacket och hon var hur lugn som helst ! super att rida , hoppa lite små kryss och hon lyssnade bra på mina hjälper :) Suri red jag ute i skogen och var riktigt taggad , galopperade lite också , jag släppte henne rätt mycket på en lång rak sträcka och shit vad snabb hon är :O hahaha , skulle ju lätt kunna bli galopp ponny också ;) Alicante och don reds båda i ridbanan , don var lite irriterad , han ville inte riktigt fram och bocka rätt mycket ....... Alicante var däremot mycket fin , hon lydde bra och jag kände att jag verkligen kunde jobba på henne :) i dag blev alla också ridna , alla i ridbanan. don var mycket bättre i dag , inte lika irriterad och bocka bara en gång. Alicante var helt suverän i dag , hon slappnade verkligen av och jobbade på fint :) Suri och Pom var båda lite spända av någon anledning , (galna tjejer , ser saker som inte ens finns) men dom gick bättre i slutet :) vädret har ju varit helt underbart , hästarna kan vara ute utan regntäcke och dom vill inte heller komma in när dom ska in. ett vår täcken kanske ? haha. red i kortärmad tröja i dag , länge sedan man gjorde det. och gräset blir lite grönare i hagen, så härligt att se :) i morgon ska det bli ännu varmare och finare väder , skönt att slippa den tjocka vinterjackan , och cykla till skolan. älskar solen :) på tisdag blir det antagligen p&j med Suri , ska nog bara hoppa 80 , för att komma i gång lite :) ska kolla lite om det finns några roliga tävlingar som jag kan anmäla mina fina pollar till.

full rulle

hej alla !! det var ett litet tag sen jag blogga , men nu är det full rulle igen. i dag var det en bra dag , det började med att jag kunde cykla till skolan igen efter förkylning och massa skit. skolan var rätt rolig i dag :) (inte ofta jag säger så .....) när jag kom hem var jag vrål hungrig eftersom maten i skolan var super äcklig som vanligt..... ris med bara vattensmak och kyckling som var torr och smaklös... så det var ingen höjdpunkt ... men när jag kom hem åt jag och sen red jag pom , shit hon är som en raket ! hade några små hinder som jag hoppade lite med henne , hon var riktigt pigg , hon var framåt hela tiden och ville inte riktigt lugna ner sig heller , så det blir mycket träning med henne innan det blir någon tävling. det ska bli mycket markarbete , samma sak gäller för lilla suri , hon var lika pigg när jag red henne i går , förjävligt höga bock språng och helt galen , men med mycket markarbete borde dom lugna ner sig lite :) i morgon slutar jag tidigt så det blir nog att rida 2 eller 3 st :) nu ska det göras läxor och sen blir det att kolla på film och sova :)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0