God morgon.

snart dags för skolan , känner mig pigg och glad. i dag blir det mycket plugg i skolan , eftersom vi har ett prov i morgon. vill verkligen klara det , så det blir att plugga i skolan och sen hemma också. i dag ska pom och kanske alicante ridas. igår red jag bara pom , och hon gick riktigt bra. ponnyerna fick nya skor i går , så nu har dom fina hovar igen. det kommer att rulla in lite fler inlägg om olika saker. så håll koll.

min älskade ponny , älskar dig !

Dagen gick ganska fort idag. sköönt. När jag kom hem åt jag lite , sen bytte jag om direkt och mockade 2st boxar. När jag va klar med det så var det fortfarande ljust , så jag tog och sadlade min lilla vita raket och red henne lite. Hade ett mysigt täcke när jag red för det var ganska kallt. hon skötte sig riktigt bra , inte helt galen men pigg på ett rätt sätt. härligt att kunna rida lite igen. i morgon blir det nog alicante och pom , bara lite dressyr. kollade lite på tävlingar igår och hittade några roliga som jag gärna vill va med på , så det blir att hålla igång dom ordentligt nu och inget mer vilande. det har dom fått göra tillräckligt mycket nu. nu blir det att plugga lite till ett prov vi har på fredag .....
Min fina vita <3

mysig dag ^^

i dag ver det en sån kall snöig dag , då man bara vill sitta inne och ha roligt med sina vänner. vi hade bad idag , det var ganska roligt. det var inte alls många tjejer som var med ,det brukar det inte heller vara. men det var kul och det är det viktigaste. i skolan var det ganska chill , vi hade rätt roliga lektioner och bara chillade lite. den ända som var lite mindre roligt var att vi hade ett prov... men när vi fick det var det verkligen riktigt lätt , trodde verkligen inte att det skulle vara så lätt. innan vi skulle göra provet fick vi plugga lite till , och då satt jag mest och snackade med mina vänner , och pluggade liiiite , men inte mycket. gjorde inte så mycket när jag kom hem , mockade 2 boxar och tog in hästarna. sen var jag mest inne med mamma. hästarna har äntligen kommit igång lite igen , ridit alicante och pom i några dagar nu och båda känns väldigt pigga och glada , härligt. i dag red jag inte eftersom det snöade så mycket , orkade ej bli blöt igen och hästarna gillar verkligen inte att bli ridna när det snöar. men i morgon ska jag nog till ridhuset och rida pom och alicante , kanske hoppa lite. :)
knasiga men älskade vänner <3
puss på min fina polle <3 <3
och en liten knasig bild ;)

kan det inte sluta regna eller ???

man blir helt trött i huvudet av allt regn ..... hagarna och ridbanan är helt katastrof. hästarna har vilat lite för länge nu tycker jag , vill börja rida dom igen , känns så jobbigt att inte kunna rida nu. kom hem sent och var mest inne , målade naglarna lite , kände att det behövdes nu jag inte rider så mycket. var helt kall och blöt när jag kom hem , jobbigt. tur att man har myskläder som man kan ta på sig :) nu vill hästarna nog ha lite hö , fler inlägg kommer i morgon om lite olika saker ;)

super rolig dag

denna dagen var verkligen riktigt rolig , morgonen började tidigt , kl 06.15 plingade väckarklockan. inte så jätte jobbigt eftersom jag är ganska van vid det. tog tåget till Helsingborg tillsammans med två tjejer som jag känner som går i det gymnasiet. sen tog vi bussen till skolan. det började med att jag pratade lite med vissa lärare och sen stack jag ner till stallet. det var ridlektion direkt nät vi kom dit typ. det var riktigt roligt att kolla på , bra att man vet hur det brukar gå till och vad man kan förvänta sig. hela dagen spenderades egentligen i stallet , jag kollade på lite fler lektioner när 2orna red , och det var också roligt. lunchen var riktigt bra , god mat och en bra matsal. sen hade vi någon timme i stallet och sen va det matte lektion, den var typ i en timme. inte så jätte länge faktist. sen skulle dom göra ett prov , visa häst för hand , roligt att kolla på. sen var det att göra hästarna lite fina , som tex. klippning , borstning osv. sen slutade vi 15.40 , dagen var ganska lång men det gick fortare än vad jag trodde att det skulle gå. men nu har jag i alla fall ett ganska lätt val. känns skönt. :)

första skoldagen avklarad.

då var denna skoldagen avklarad. det var inte så jätte tråkigt som jag trodde att det skulle bli. hade syslöjd idag och vi skulle virka ....... as tråkigt och fattar inte varför vi ens behöver lära oss alla sorters virkning. hade ont i huvet hela dagen , riktigt jobbigt. men ville inte gå hem eftersom jag redan hade missat 2dagar i skolan. i morgon blir det en lite roligare skoldag , ska skugga på hbg ridgymnasium. va och kolla där för ett tag sen när dom hade öppet hus och det såg intressant ut , så ville gärna koll hur dom har det där under en vanlig skoldag och kolla lite hur lärarna är. känner en som går där och säkert fler som jag kan va med lite i morgon, så allt kommer nog bli bra. blir att gå upp tidigt i morgon för att hinna med tåget och sen bussen från knutan till skolan. kommer kanske ta lite bilder i morgon , men kommer i alla fall berätta om hur det var och vad jag gjorde. :)

How i feel sometimes

vem är jag egentligen......?

vem är jag egentligen ? den frågan har jag ställt till mig själv ganska många gånger den senaste tiden utan något korrekt svar. just nu håller jag på att hitta mig själv lite och försöka lista ut vem jag egentligen är och vad jag vill. allt med klädstil , smink , hårstil tex: ska jag ha det kort eller lång ? platt eller lockigt ? ska jag ha mycket smink ?? eller ska jag ha det så naturligt så möjligt ?? och framför allt min personlighet , JAG. hur ska jag bete mig , och hur är jag egentligen. jag är oftast rätt tyst i klassen , men med vissa av mina vänner känner jag verkligen att jag kan va mig själv. och bli accepterad för den JAG verkligen är. jag gillar att ha min egna klädstil och inte ha det som exakt alla andra har , gillar inte att tex 4st går runt i likadana tröjor eller byxor. det känns fel. jag tycker att man ska köpa det man själv tycker om och inte det någon annan skulle tycka om. det är helt fel , man ska kunna bli accepterad för den man är och inte för den man egentligen inte vill vara. man ska kunna känna sig bekväm i det man har på sig utan att bli mobbad. jag har precis varit i holland och där är klädstilen helt annorlunda jämfört med här i sverige. jag köpte några snygga grejer i en butik där min kusin jobbar och deras kläder är verkligen helt amazing!! verkligen min stil , riktigt glad för det. jag brukar verkligen inte ha mycket smink , det ända är mascara och ibland lite ljus ögonskugga (händer typ aldrig). jag är så glad för hur min hy ser ut , jag har nästan aldrig finnar. och min hud är nästan aldrig torr. så slipper ta hand om det så mycket som vissa behöver göra. om man ser hur vissa sminkar sig nu för tiden , helt galet asså ...... värsta ögonbrynen , alldeles för mycket och FEL smink , lösfransar och allt dom hittar på.......... man bara , ehmmm...okej....jaha..... vill du verkligen se ut så ?? hehe ...? jag hade aldrig kunnat tänka mig att måla mina ögonbryn helt svarta eller forma dom helt onaturligt. nej nej nej ...... tjejer ? vill ni verkligen se ut så ?? nej , det tror jag inte på . ni är super fina utan allt det kladdet på ansiktet , tro mig till och med finare. om man ser vissa bilder på tjejer utan och med smink så tycker jag alltid att bilden utan smink är finast , med detta vill jag inte säga att ni inte får ha något alls , men minska det och ta helst bar en enkel mascara , det räcker redan. ni är fina som ni är <3 puss :*

det var ett tag sen.

hejsan alla !! det var ju ett tag sen jag bloggade. har inte bloggat eftersom jag inte riktigt orkat. hela lovet har varit super ! speciellt sista dagarna , etersom jag var i holland med mamma. hade verkligen riktigt roligt , var där 4 dagar. va först hos mormor och morfar , vi sov där och på tisdagen fyllde mormor år. runt 3 tiden kom det lite släktingar och kvällen var riktigt trevlig. vi åkte tåg tilsammans med min kusin hem till mammas bror och sov där. på onsdag stack mamma och jag in till stan , riktigt mysigt shoppade massa med kläder så hela garderoben är fullproppad , haha. sen på kvällen stack vi och åt med mina kusiner , det var verkligen riktigt trevligt , vi hade verkligen mysigt. på torsdag var det redan dags att åka hem igen , hade velat stanna lite längre. men får åka till holland en annan gång och va där lite längre då. i dag är vädret verkligen inte roligt , äckligt regn och mycket blåst....... hästarna tycker inte heller om det så mycket. hoppas det blir lite bättre imorgon.

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0