One direction !!!!!!

Hej . Här kommer lite om förra helgen och dessa dagar som har gått :) i kördes tävlade jag ju i åsbo's RF , i båda klasserna blev jag 4a !! Duktig polle :) <3 sen på söndag körde vi gokart , skit kul var det !! Det var i Malmö :) på måndag var det vanlig skoldag , inget speciellt och tisdag var lika dant :) i dag så efter skolan så red jag Alicante och efter det så stack jag och tre andra kompisar till Hässleholm bio och kolla på one direktions nya film , This is us , skit bra film med många av deras låtar i och mycket av deras bus <3 hahahah mycket skratt och sång i hela bion , skit mysigt med många som vi inte ens kände ,haha ;) nu är jag skit trött och ska sova :) natti alla ;) <3

Fredag !!!! :)

Hej !! Nu är den första veckan i skolan avklarad, och nu är det helg :) jag red Alicante i dag och pom fick vila :) i morgon ska jag tävla i åsbo's RF med Alicante :) ska hoppa 95&1m , ska bli roligt :) till pom har vi inte riktigt planerat några tävlingar än , men det kommer säkert några roliga tävlingar snart :) ska rida pom i morgon, hon ska få jobba mycket ;) det behöver hon. Just nu tittar jag långfilm och ska snart försöka sova , taggad inför i morgon :)

Skola ........

Har ridit pom i dag och Alicante fick vila , hoppade lite med pom och det gick riktigt bra :) hoppade en mur som vi hade hemma , och lite andra tittiga hinder :) i morgon börjar skolan , blää :| men roligt att träffa vänner igen :) undrar hur det kommer att bli detta året . I helgen ska jag tävla med Alicante i åsbo RF ., ska hoppa 95&1m :)

Duktiga ponnyer

Hej :) I går var jag på p&j med Pom :) hoppade en runda på 90 . Hon var hur pigg som helst ! Haha galen , hon rev sista med hon var super fin ändån :) <3 emma hoppade på Suri , hon hoppare 70 & 80 båda rundorna var super fina :) duktiga tjejer :) i dag så ska jag rida Alicante först , mycket markarbete så hon blir stark i kroppen :) Pom ska ridas lite lugnare :) och emma ska rida Suri och vet inte vad hon hade tänk göra i dag :) nästa helg ska jag tävla i åsbo's RF med Alicante , ska hoppa 95 & 1m :) fick hem min nya Häst på onsdag , riktigt trevlig är han :)<3 här är lite bilder :) ha det bra alla :)

Min nya bebis DonJuan ❤❤

Min fina Alicante i dag :) hon gick så fint ❤❤❤❤❤

Ny dag nya tag :)

Förlåt för att jag inte uppdaterat på länge nu ..... Kände inte riktigt för det :) men nu ska jag ta tag i det igen :) på lördag var jag och tävlade med Alicante i perstorp , hoppade 1m och debuterade 1.05 :) hon rev ett i omhoppningen i 1m och kom lite utanför placeringarna , i 1.05 rev hon också ett i omhoppningen , om hon inte hade gjort det hade vi kommit 2a !! Är riktigt stolt över min fina :) <3 i går var jag på stranden med pom och suri , en tjej som heter emma red suri :) det var stora vågor med efter ett litet tag vågade båda gå i :) riktigt trevligt var det :) i dag ska jag rida pom och alicante :) ha det bra !! :)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0