last day

Good morgon , kollat ut genom mitt fönster och än så länge ser det lovande ut med vädret och hoppas att det fortsätter va så. I dag är det sista dagen på året och det känns bra faktiskt,  men lite konstigt också för att tiden har gått så otroligt fort. Men det känns skönt att kunna börja om på nytt och hopps på att nästa åt blir ett super bra år , med hästarna , skolan , vänner osv. Ska kämpa för att bli bättre med mina hästar och uppnå mina mål. Idag ska jag rida lite och sen blir det sista planeringarna inför ikväll , vet inte riktigt vad jag ska göra än , har tre möjligheter med inte alla är lika säkra på om att jag kunde va där men vi får helt enkelt se. Nu blir det frulle och sen rullar vi igång den här fina sista dagen. Har ni några mål inför 2016? Eller något ni vill ändra på ?? Skriv gärna här nere ⬇

Bloppis ??

vill ni att jag ska ha en bloppis ?? har lite saker som jag vill bli av med och det är snygga klädesplagg , och vill sälja det för att jag inte andvänder det och då tycket jag att någon anna kan ha mer nytta av det än vad jag har nu , så kommentera gärna om vad ni vill så slänger jag ihop en liten bloppis på lite snygga saker och mer infor kommer även då.

döda ben..

Hela dagen spenderades i emporia hela dagen , det  är verklkigen otroligt stort där nästan lite för stort enligt mig. Det finns ju fina butiker med lite mer märkes kläder men lite för mycket. Köpte inget idag , hittade bara inte riktigt något som jag verkligen fastnade flör tyvärr. Men så dåligt är inte det för har kvar alla min pengar och kan nu fortsätta spara och kan då kanske köpa något snyggt nästa gång jag ska iväg någonstanns. imorgon ska jag försöka rida ut med suri och zinta i riidbanan. det blåser så mycket nu så hoppas att det är bättre imorgon. nu ska jag bara chilla lite och kolla vad jag ska ha på mig på nyår :)

lite nytt idag

Trött , lite ont i huvet , och seg ... meeeen vi ska inte klaga !! Ska käka lite frulle nu och bli pigg o glad. Hästarna ska få komma ut nu på morgonen för att det ska hända lite (hoppas att det blir kul) på eftermiddagen , vill inte säga för mycket om det än men så fort allt är säkert så ska ni få veta ;) imorgon är det Emporia som gäller och är verkligen riktigt taggad !! Det va nu ett tag den jag va  iväg med mina vänner och jag känner verkligen att jag behöver det. Kanske får med hem något snyggt också , vi får väl se. 

Nej det är jag inte..

Det är veldigt många som tror att jag e svensk , meeeen nej det är jag inte. Jag kommer från holland , jag är född dör och bodde där tillsjag va 5år. Vi flyttade till sverige 2014 alltså. Andlednigen till att vi flyttade till svarige va att mina föräldrar ville ha lite nya utmaningar och startade en firma här som vi fortfarande har , och vi har öven en ridsports butik nu som mamma mest tar hand om. Jag trivs faktist bra i sverige men undrar ibkand hur jag hade haft det i holland om vi hade bott kvar där , jag hade nog inte haft lika många hästar och inte lika stort stall. Men alltid när jag är i holland så känner jag mig verkigen hemma , alla är så trevliga och hälsar på varandra. Saknar ganska ofta mina kusiner som bor i holland , tycker om dem vldigt mycket men ka tyvärr inte se dem så ofta och det är inte så kul. Men när jag väl får träffa dem är det super kul och riktigt mysigt. När vi kom till sverige hade vi 2st ponnyer som vi tog med oss , en som va min och en som va min brors. ingen av dem har vi kvar nu tyvärr. Först när vi kom till sverige bodde vi i höganäs ett tag och sen bodde vi i klippan ganska länge i ett hus vi fick hura av en bonde. Och nu bor vi i perstorp , en liten by/håla som de flesta inte känner till haha. Vi bor liite utanför byn , ca 4km från byn men det är inte så farligt det tar bara 15-20 min att cykla dit. Jag tycker att det är helt ok att bo i Perstorp men kanske inte det bästa stället när man har hästar.

Då va julen nästan över

Denna julen har verkligen varit bra , mysig och mycket skratt. God mat och god dricka. Fina presenter som jag verkligen är nöjd med. snart är det nyår och då är det dags för lite party , det är så underbart med nyår att alla har så otroligt kul tillsammans och avslutar det gamla året tillsammans och sedan påbörjar det nya året tillsammans det är verkligen underbart. och man väljer att va med den man verkligen tycker om och även träffar mycket nytt folk som man kanske kommer att ha stöd av resten av sitt liv , man vet aldrig. Kul ska det bli i alla fall. Och nu är även mellandags rean igång överallt och det märks verkligen , mail från zalando , nelly och massa annat där det står RABATT PÅ ALLT !! och bla bla bla ... haha blit helt tokig , väla kommer säkert också vara helt propp fullt så dit ska jag i alla fall inte. På tisdag ska jag och mina fina vänner till Emporia och ha lite mys där i stället , jag har aldrig varit där så hoppas att det blir en bra dag. Och om 54 dagar fyller jag år !!! är verkligen riktigt taggad , vet inte riktigt varför men på något sätt älskar jag födelsedagar det är alltid bra stämning och alla är glada. önskar mig detta
 
så otroligt snyggt !!! dör !!!

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0