im back !

inte bloggat på ett tag nu , och det är för att jag ej har haft så mycket tid tid det på grund av skolan och att hästarna är i full gång nu. Så det har bara blivit så , men nu ska jag försöka komm igång lite mer igen kan inte lova att det kommer ett inläggvarje dag med ska försöka skriva så mycket jag kan. denna veckan är det lov ! så härligt att bara kunna göra vad man vill och inte behöva va i skolan. Vädret har varit riktigt bra dem senaste dagarna så det är ju några plus poäng där och hästarna känns pigga och glada. Lipta börjar verkligen bli finare och finare nu , känner och ser verkligen hur hon blir bättre och starkare i kroppen ,  verkligen en super känsla och man vet då direkt att man gör ett bra jobb med henne. zinta är lite extra känslig nu och lite explosiv men hoppas på att det blir bättre snart , igår va det i alla fall lite bättre hon va inte lika spännd och ville jobba på lite bättre utan att börja hoppa och studsa som en lite boll så det kändes bra. Just nu sitter jag inne lite efter att ha ridit lipta och hon kändes bra som vanligt , men jag känner tyvärr att jag börjar bli sjuk igen .... jag igen har precis varit sjuk och nu börjar det igen och har jag verkligen inte suttit och väntat på nu under lovet .. så vi får väl hppas på att det inte är så farligt denna gången och att et försvinner snabbt igen så jag kan känna mig stark och frisk. Har tagit några värktabletter och hoppas på att jag känner mig tillräckligt pigg till att rida zinta för det behövs verkligen . Imorgon blir det träning för camilla med lipta , första gången jag ska träna för henne så det blir spännande att se hur det går.

äntligen igen

finally !!! tävlande för mig har börjat nu igen  känns super skönt !! förra helgen gjordes åtrets första start men hästarna , hoppade 1m med zinta bara för att känna på henne hur hon kändes nu efter vilan och hon va verkligen super , lekte runt och dubbelnollade och tog en 3a placering på det, duktig tjej. och öven lipta fick göra sin debut här i sverige och hon kömpade på bra hon också , hoppade 1m och 1.10 med henne , i 1m föll en bomm för att vi kom lite nära men hon hade många fina språng , i 1.10 så föll 2st bommar men hon kändes bättre den rundan , lite mer taggad och fräsh. jag måste ff jobba på med henne att jag ej ska hålla henne för mycket och våga släppa lite mer och inte fokuserea för mycket på distanserna för hon klarar det själv , om jag bara sitter stilla och inte stör henne för mycket så ordnar det sig. och hon måste få bättre kondis , för den är ej så jätte bra än haha stel i kroppen och inte så välmusklad än så hon vill gärna hänga sig lite på min hand men det får hon ej aja baja. ja ja vet i alla fall vad jag ska jobba på med henne och det känns bra när man ska sätta igång dem inför tävlingar. denna helgen blir det tävling i perstorp med båda igen, på lördag går bara lipta en klass , 1m blir det sista klassen för dagen och hon går även en 1.10 på söndag. zinta ska få gå 1.10 på söndag och om den rundan känns bra ska vi kanske hoppa 1.15 också med det kommer vi bestäma på plats så det blir spännande att få se hur den tävlingen kommer att gå. ponny tiden för mig är egentligen slut nu känner jag , suri ska tydligen åka till en ryttare som ska rida henne och jag tror att det kan bli rikigt bra faktiskt , hen testade henne för ca 1v sen och det såg lovande ut för en första gång !! och min lilla vita kanon pom ska vi behålla och det känns verkligen riktigt bra för mig. så henne ska jag nog starta en liten tävling med då o då så det ska bli kul men annars är det by by ponny. 

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0