kooooompis!!!

wohooooo !!!!!!!!!!!!!!! i dag kommer min bästa vän till mig!! känner mig så glad ! det var inte så länge sen jag såg henne men jag saknar henne ändå jätte mycket. hon ska sova här och det kommer att bli super roligt, det är jag säker på. i går red jag tre pollar , pom och suri fick båda ett dressyr pass och don fick ta några skutt och galopperade några varv på han , riktigt fin galop. han hoppade så roligt , han vet inte hur han ska hoppa så det ser ju lite gulligt ut. men han var jätte duktig. i dag ska han också ridas , pom cch suri ska också ridas ,jag vet inte än vad jag ska göra med pom coh suri.
gillar dessa bilder

jäkla storm …..

fy f*n vad det blåste i går !! man kunde nästan inte gå ute och alla dörrar som kunde smälla igen gjorde det. huset knaka , och vi som bor i ett sånt gammalt hus, det känns lite farligt i bland , känns nästan så att taket ska blåsa bort. men nu är det över som tur , blåser bara lite nu men det är inte så farligt. jag kolla i ridbanan precis och ALLA hinder hade blåst omkull …….. härlig känsla ju (not). men nu står dom igen. det va lite jobb men det är fint i ridbanan nu. i dag ska pom och suri ridas , och kanske don också om pappa orkar/hinner hjälpa mig med honom. alicante ska kanske skrittas lite , hon har någon skada i bakbenet så jag får bara skritta henne. skrittade henne i skogen i söndes , skönt att få sitta lite på henne ändån :) ska klippa mig i dag , det blir nog bara att klippa topparna lite , orkar inte ända min frisyr så mycket , villa bara ha riktigt långt hår. i morgon är det träning tävling hos Royne Zetterman ska dit med pom och suri för att hoppa lite ,med dem , alltid bra med lite extra träning. på lördag ska jag tävla i perstorp , ska hoppa 85&90 med både pom och suri , spännande ska det bli med suri , det var länge sedan jag hoppa 90 på en riktig tävling med henne , det var förra året som var sista gången . så nu är jag extra taggad !! :) ha de bra alla , det kommer kanske ett inlägg till ikväll om hur dagen var ;)

förkyld .................. :(

hej , mår inte så bra , har ont i halsen och känner mig riktigt trött. i dag var jag hos tandläkaren , bläää hatar det ! men jag lever fortfarande !! haha. skoldagen var faktist rolig i dag , först hade vi träslöjd som var rätt roligt , och sv lektionen var riktigt bra , nästan hälften av klassen på luciaträning så vi fick typ göra vad vi ville :) i går red jag pom och hoppade med henne och det gick jätte bra ! hon var fin och inte stressad . red suri och hoppade med henne också , hon var också riktigt fin , hon var riktigt pigg och det märktes att hon ville hoppa :) red lite på don också , han var fin , trava lite bommar med han och det gick jätte bra , han är verkligen jätte trevlig att rida på. i dag red jag inte för jag slutade sent och jag var hos tandläkaren efter skolan , men ska nog rida pom och suri i morgon. i skolan håller vi på med en dans till showen och vi blev äntligen klara med den i dag !! känns riktigt roligt, vi är inte så stor grupp men vi har roligt och det är viktigt. vi ska kanske göra en dans till , inte helt säker men hoppas det för att det är riktigt roligt :)

Bortskämda hästar eller ?? :)

Äntligen hänger solariet ! Super glad! Det är hästarna nog också :) ny när det är så kallt är det verkligen bra att ha ett. Pom och suri fick stå under det lite i dag och dom sov nästan haha gulliga <3 red Pom och suri i dag och båda gick fint :) i morgon är det en kort skoldag vi slutat kl 13:20 när vi egentligen brukar sluta kl 15:15 :) super skönt !! :)

Min bebbe är äntligen hemma igen <3

Wiii , i dag hämtade vi don :) han har varit hos en kille som ridit in han lite :) vi var och hälsa på han på fredag och då red jag lite på han , riktigt fin är han ! Vi bestämde för att hämta han i dag för att han var redo för det :) ska bli så spännande att utbilda en häst igen :) och så ung :) red suri i dag och hon gick fint :) Pom fick vila :) <3 i morgon är det skolan :( men ska kanske rida lite på don när jag kommer hem :) ska också rida Pom och suri för jag har tävling på lördag i stävie , suri ska få hoppa 80&85 och Pom 90&95 :) kul ska det bli :) är lite trött på regnet nu ...... Det har nästan regnat hela dagen och det regnar fortfarande :( ........... Lite mysigt kan det vara men inte alltid. Inte nu i alla fall för att jag vill ha mer sol och värme , inte minus grader och regn :( vill ha mer sommar och njuta av hästarna i hagen utan täcken som njuter av det gröna gräset och solen på huden, gröna löv på träden och kunna rida i linnen , inga varma tröjor som behövs eller extra varma strumpor. Nej , sommar är det jag vill ha , men ...... Det kan inte alltid vara det .
Min fina <3<3

Höst , kallt och regn

Dåligt med bloggen , sorry har inte riktigt haft tid. Men det ska rulla på nu igen :) i dag var skolan inte så jobbig , som tur :) när jag kom hem tog jag en lugn skogstur på Pom , riktigt skönt att rensa tankarna lite. Red inte suri eftersom det blev mörkt och det började regna , men hon ska få jobba i morgon. På fredag ska vi hälsa på min lille don som håller på att bli inriden , spännande att se han och kanske få sitta lite på han , om han inte är tosig ;) <3 men det är han säkert inte :)
hitta denna bilden , första tävlingen med Pom <3:)

Mycket gjort i dag :)

Så , då var denna dagen slut. Det blev mycket gjort i dag. Red Pom och suri , båda gick riktigt bra :) mocka och höll på lite i stallet;) mamma fyller år i dag , så det städades och diskades mycket till henne i dag , och nu på kvällen åt vi god mat. Nu precis åt vi god tårta och jag är riktigt mätt nu :)

Lyckad km :)

Pfffff ! Trött i hela kroppen nu , och mår inte alls bra :/ ont i huvet och magen :( men det gick i alla fall bra på km i dag. Det blev en tredje placering på stöta kula :) glaad :) Det var iskallt då jag var helt stel i musklerna :/ jobbigt som fan :( men vi hade kul ändån :) nu orkar jag inte skriva mer och säger godnatt :) ;*

1 Oktober

Och då var det den 1 oktober , fy ... Tiden går så fort ! Man hinner ju nästan inte med . Innan man ens hinner tänka på snö så snöar det, man hinner inte tänka på jul och då sitter man vid granen. Nää vill inte ha det än , fy bara tanken på allt. Löven börjar bli gula och orange och massa fina färger , ser ut som i en saga på morgonen :) det är så förbaskat kallt , har bara tjocka och mysiga kläder på min och vinter jackan är älskad just nu :) i dag var skolan jobbig :/ jobbiga lektioner och allt. Red Pom i dag , hon gick riktigt fint :) det var kallt när jag red henne så hon gick ha lendtäcke . De andra fick vila i dag , ska rida den i morgon :) km ska det bli i morgon , kul ska det bli :) sen på slutet av dagen är det utvecklingssamtal .... Hatar det :/ :( :( Wääää !! 30 min ska man sitta och snacka om sina jävla betyg och hur man ska förbättra sig osv ....... Alltid samma tråkiga sak. Men man får st åt med det :)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0