SOMMAR

I dag är det verkligen skönt väder , lika dant som i går :) i går va jag på tävling i östra göinge med alicante , hoppade 95&1m. Första klassen var hon lite spänd men hoppade bra , jag glömde banan lite (hehehe) men vi klarade oss genom hela banan och det blev en VINST vår första vinst tillsammans ! Är så glad :) ! Andra banan var hon lite tröttare och varm , hon rev ett i grunden , jag skulle gjort henne lite piggare på banan så hon hade hoppat ännu bättre , men det är en sak som man tar med sig till nästa tävling och tänker på det extra mycket då. När jag kom hem tog vi ut alla hästarna i hagen och dom stod där i 5h typ. Jag låg och sola resten av dagen :) i dag ska alicante få ledigt och suri & pom ska arbeta. Schemat med tävlingar är rätt fullt nu , på torsdag är det tävling i osbyortens ryttarförening med pom ich suri , båda ska få hoppa 90&95 :) sen på söndag ska det bli lite dressyr , i åsbo ryttarförening , det är fuck cancer cup , alla startavgifter går till fuck cancer. Ska bli roligt . Och det känns bra att pengarna går till någit vettigt och inte onödiga saker.
Mi fina ängel ❤️

tävling :)

tävling i morgon , taggad till 1000 :) allt är klart , hästarna är tvättade och fina. i morse trodde jag nästan att jag inte kunde tävla suri eftersom hon hade tappat en sko , men som tur va kunde vi åka till vår hovslagare och han satte på en ny sko , tur :) i dag red jag suri lite lugnt och pom longerades , båda gick bra och båda känns riktigt bra inför tävlingen. i morgon ska hästarna fodras kl: 7.30 och vi åker 8.30. hoppas på det bästa :)

frächt :3 <3

som det regnade i dag ..... inget roligt alls , rad bara suri eftersom ridbanan var ren katastrof. hon gick som en stjärna men det regnade så mycket så jag ville inte rida för mycket i regnet eftersom hon precis har blivit klippt , pom har också blivit klippt , båda var riktigt långa i pälsen så det behövdes verkligen :) i helgen blir det tävling i trolleholm , hoppas att det går bra , suri hon känns verkligen jätte bra , i går hoppade jag henne , det stod hinder kvar efter att jag hoppat alicante , hinderna stod på 1m ungefär. hon galopperade lugnt och fint , hon hoppade allt som stod där och rörde inte en ända bom , den känslan är helt obeskrivlig , oavsett att hon var lite trött hoppade hon högt och kämpade på , kapacitet har den lilla rackaren verkligen. har precis duschat och ligger i en ny bäddad säng härligt. ska titta på glee , är helt beroende av det så hejdå !! ;)

yey!!

yes !! klarade mitt matte prov ! denna delen i matten var som tur inte så svår , rätt lätt. denna dagen var rätt chill , slutade lite tidigare , brukar sluta 14:35 och slutade 13:15 riktigt skönt. när jag kom hem byte jag om och var i stallet resten av dagen , städade , mocka och gjorde lite grejer. mamma och brossan var borta nu i kväll så pappa och jag var ensamma , till kvällsmat blev det bröd eftersom ingen av oss orkade laga något (haha lata är vi ju ). efter maten glodde jag lite tv och sen duschade jag , härligt :) inga hästar reds i dag för att ridbana var kass , helt dränkt med vatten så det var inte riktigt roligt men det var inte så farligt att dom vilde , det behöver dom också i bland :) i morgon hoppas jag att det blir lite bättre väder så jag kan rida 1 eller 2 hästar så dom inte står stilla för länge , det vill jag inte nu dom är i gång så bra. speciellt suri och alicante behöver jobbas mycket annars blir dom hel stela i kroppen , pom är mer kondition , men hon får alltid tillbaka konditionen riktigt fort och behåller den bra. så det är rätt skönt :) snart blir det lite film och sova i tid , (ska försöka). ;)

guld pnnyer ! <3

var ju på P&J i dag , tog bara med Pom och Suri eftersom jag inte skulle hinna rida fram ordentligt med Alicante för att det var riktigt många strykningar. hoppade Pom först , började med 80 , det gick inte jätte bra , vi var felfria men inte riktigt bra flyt och kom inte riktigt fint vid hinderna och hon blev lite stark och ville springa. ville ändå hoppa 90 med henne , det gick mycket bättre , det var mycket bättre flyt när vi hoppade och hon var lite lugnare , så det var bra :) sen var det Suri,s tur , framridningen gick super bar , hon var lugn och fin. på framhoppnigen var hon super , hon sprang inte alls iväg och lydde riktigt bra ! :) hon var riktigt fin i banan , hon rev ett hinder då hon blev lite stark och tänkte att hon skulle springa lite fortare än vad hon skulle , men annars var hon helt perfekt , om hon hade haft lite bättre kondition hade jag lätt hoppat 1m med henne , men det kändes inte rättvist mot henne eftersom hon var rätt trött. nu är man ännu mer taggad till första tävlingen :) nu ska jag kolla film och försöka sova , hoppas det går efter 3 nätters dålig sömn ..... :*

Måndag ...

Så ... Då var helgen över och denna måndagen nästan också , shit vad fort det går. Skolan var lika trög som vanligt , inget speciellt hände. Ska snart rida pom och kanske longera eller rida suri. Alicante ska ridas ut eller lite lugnt i ridbanan. I morgon är det P&J med alicante pom och suri , pom ska hoppa 80 och kanske 90 , suri ska hoppa 90 och alicante 1m. Joppas att det går bra. Har anmält till årets första tävling , i trolleholm , med pom och suri , båda ska få hoppa 85 & 90 , taggad till 1000 !! ;) hoppas att Alicante går bra i morgon , hon har verkligen varit fin sista riden nu här hemma och hoppar bara bättre och bättre :) pom och suri är också på gång bra nu , ska bli spännande att se hur dom är nu :) nu ska ridkläderna på och pom ska sadlas , ha det bra alla ;)
Min fins alicante <3

Hoppa 105-110 med alicante , hon var super fin ❤️

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0