lärorikt

Idag har det varit en bra dag, red zinta och lipta lite inför imon och båda kändes bra och pigga. efter det stack vi till åstorp och kollade lite 1.40 hoppning och det va några bra ryttare och några fina hästa där och det var kul att se på och man lär sig så mycket av att bara kolla. så dert va kul och mycket trevliga människor att snacka med. nu siter jag hemma och ska fixa mina saker och hästarna inför imorgon, ska tvätta benen på båda hästarna och manen på zinta för hon rullade sig i lera igår .... skit gris är hon. Hoppar en 1.15 med båda imon och det är nästan 100 starter i min klass så det kommer ta lite tid men det gör inte så mkt för mig när jag har 2 med mig. Hit tills har tävlingen varit super bra och alla har varit positiva så det är super kul , och alla funktionärer sliter och gör sitt bästa så det är super kul hur alla njuter av denna tävlngen.
nu blir det att pusa och tvätta :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JUL

inte långt kvar nu tills julafton , bara 17 dagar kvar idag. man märker verkligen nu när man blir äldre att man inte bryr sig om presenter så mycket , i alla fall inte jag. Jag vill hellre att alla ska ha det mysigt och bara ha några fina dagar tillsammans utan att bråka. Vi har redan tagi in julgranen och det är så underbart mysigt , vissa klagar på att det är för tidigt men nej det tycker inte jag alls. När någon skulle fråga mig vad jag vill ha i julklapp skulle jag ej veta direkt vad jag skulle säga. men får väl fundera om jag vill ha något, vill i alla fall inte ha mycket. Vill hellre få en grej som har en betydelse eller som jag verkligen istället för att få flera saker som är lite sådär.
MEN nu lite annat , denna helgen blir det tävling. Det är enligt mig årets finaste tävling , det är åstorps årliga christmas show. Dem har alltis super fina tävlngar med denna har det lilla extra. Super mysigt och verkligen super bra ridhus, det finns 3st och verkligen ett super underlag. Jag ska hoppa båda mina storhästar där och kommer då vara där på fredag och söndag. Vi kommer även ha fin utställning med butiken där så ta gärna en titt där så hittar du kanske en snygg juklapp , vem vet ;)  Är i alla fall super taggad och har en bra kän
 
 
 
 
 
 
 
 

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0