tävling !!

skit väder ...... hatar det , inget man kan göra ute nu. TRÅKIGT. ska snart fixa lite till tävlingen i morgon , ska hoppa med alicante i åsbo rf , 1m stil och om det känns bra och om hon orkar så tar vi och efteranmäler till 1m till. hoppas verkligen att vädret är lite bättre i morgon , vill inte bli blöt liksom... haha. i går fixade jag alicantes man lite , dom var så långa och tjock :o nu är dom tunna och korta , snyggt med andra ord. i går blev alla ridna , och alla gick bra :) i dag har bara alicante ridits eftersom det är så äckligt väder.

Dööör ...

Ush , känner mig inte pigg alls :( ont i halsen och känns som om jag har feber ... Jobbig som f*n. Men ska inte klaga för mycket , red alicante och hon gick bra , red först lite på landet och sen så avslutade jag ridpasset med att ta några språng :) hon hoppade bra och lyssnade bra pä mig , känns bra :) ska hoppa i åsbo rf nu på fredag med henne , om allt går som det ska blir det två 1m banor. I går stack mamma och jag till väla , bytte min navel piercing, handlade några linnen och en snygg klänning :) nöjd. Mamma köpte skit mysiga mysbyxor och en snygg mys tröja till.
Klänningen är öppen vid ryggen , den är super skön och snygg. Piercingen är köpt inne hos india :)

Äntligen sommarlov !!

Då var det äntligen sommarlov !! Fan vad jag har längtat :) i morse började det med att vi som var med i skolkören skulle samlas kl 8.00 i vår aula för att sjunga på 6or & 7ornas avslutning och sen var det 8orna , betygen delades ut och är rätt nöjd , ska verkligen höja mitt nu i 9an ska kämpa ,och plugga och satsa på bra resultat :) är riktigt taggad till 9an , sista året på grundskolan , sista året med min underbara klass och alla mina underbara vänner , ska verkligen njuta av 9an. Ska bli roligt att få nya 6or i skolan , rädda och osäkra kommer dom att va i början precis som vi var när vi börja 6an. Mitt lov kommer att bli toppen och ska försöka träffa vänner så ofta det går. Glad sommar på er alla och njut nu av 10 veckors ledighet :)

Love life ❤️

Shit ! Det var ju länge sedan man bloggade .... Har bara inte orkar att blogga. Men nu ficka jag lust att börja igen :) denna helgen var det LÅNG helg , super skönt att kunna hinna med alla hästar :) i går var jag i åsbo rf och kolla på körtävling , det var rätt roligt :) ligger och solar lite nu efter att ha ridit en härlig uteritt på pom <3 alicante får ledigt i dag och suri ska ridas i kväll. Nästa vecka blir det tävling i frosta med pom och suri :)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0