Oj , dagarna bara rusar förbi !!

Shit asså ! Dagarna bara försvinner , i morgon är det redan fredag igen, känns verkligen inte så. Men lite skönt ändån men lite helg :) i alla fall , denna dagen var faktist ganska bra , dagen började med en roligt syslöjdslektion och avslutades med att jag satt i ett grupprum med några och jobbade lite och sen fick typ alla skrattanfall hahahahah , gud så roligt vi hade !! :) går bara inte att avsluta skoldagen på ett bättre sätt :) sitter nu på soffan och funderar på att gå och lägga mig och titta lite film , ska nog göra det , ha det bra alla :)
Söta lilla gina ❤️❤️

Härlig dag :)

Denna dagen var riktigt bra faktiskt :) Alla lektioner var roliga och på vissa lektioner behövde vi knappast jobba !!! hur bra kan livet liksom bli !! engelska var lätt bäst , vi skulle ha redovisning i små grupper och det var typ det endaste vi behövde göra och sen satt alla med mobilerna. sen efter skolan stack vi och åt pizza med några kompisar , så jäkla roligt vi hade !! mycket skratt och god mat , det behövdes verkligen. ska bli lite disco med klassen på alla hjärtans dag som vi ska organisera , ska nog bli riktigt roligt. i morgon ska jag nog ta en liten ridtur på en av mina söta pollar , lite spring i snön är aldrig fel :) har inte gjort så mycket med dem så det ska bli roligt :) ska plugga svenska prov nu ;*

tävlingar just nu ..

Det jag tycket om att tävla just nu i denna perioden .. vissa tävlar för fullt just nu, utan att träna sina hästar i bra kondis (inte alla son gör det). många som inte har så nära till ridhuset tränar kanske bara 3-4 gånger i veckan , jag tycker själv att det är för lite om man vill tävla på den nivån som man tävlar på i sommaren , själv har jag nära till ett ridhus men tycket att mina hästar får ta det lugnt med träning och tävlingar, det är oftast riktigt kallt på tävlingarna just nu och det är nog inte så roligt för hästarna och oftast tycker ryttarna att det är jätte kallt men åker på tävling ändå , kan faktiskt störa mig på det ibland. om man själv tycket att det är kallt vad tror ni att hästen gör , jo den fryser om man inte har packat et fullt med riktigt tjocka täcken. å här tycket jag , om ni tycker likadant eller inte får ni gärna kommentera :)

Chill engelska lektion

Har en redigt chill engelska lektion , vi hade redovisningar och typ hela klassen sitter med mobilen , hahaha ha det gött alla ;)
Hahha hay day här ja

hej alla !!!

Hej alla !! Äntligen kände jag för att börja blogga igen :) var ju en evighet jag inte bloggat. men nu ska det sättas i gång igen:) har verkligen saknat att blogga. jag kommer göra lite roligare inlägg , inte bara om vad jag gör , utan lite om vad jag tycker om vissa saker och lite sånt som händer inom hästsporten :) hoppas att ni kommer att gilla det. i detta inlägget kommer jag bara berätta vad jag gjort den senaste tiden jag inte bloggat. jag har varit mycket sjuk och haft problem med ryggen , men det är mycket bättre nu :) jag har tyvärr inte kunnat träna mina hästar så mycket , pga, snö och att 2 st a mina hästar har haft kolik :( det är det man hör mycket nu , hästar med kolik. tradigt.... men det finns inte särskilt mycket man kan göra åt det. men lite godare nyheter nu , jag har fixar prao plats nu , och det är hos Royne Zetterman !! ska nog bli riktigt roligt att praoa där. längtar till praoen :) och om 9 dagar åket pappa och jag till Holland , hälsa på lite släktingar och göra lite andra saker. längtar också till min födelsedag som är om 21 dagar !! :) ska säkert bli roligt och kanske fira det med några vänner :) ja , hoppas verkligen att detta året fortsätter att vara så här bra :) det bir den i morgon i allafall efter som det ska käkas pizza men några av mina bästa vänner ;)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0