I bland undrar man ju vad hästarna håller på med i hagen ?!

Hästar ... Lilla Pom var ju lite lagom klantig i hagen i dag , vi har en stor hög med grenar i hagen , och nu finns det inte gott gräs i hagen enligt Pom , så hon valde tydligen att ställa sig i högen med grenar och har då rivit sig på bak benet :( tvättade det noga med en speciell schampo , och tog lite bandage och lindade runt benet :) <3 ska kolla benet i kväll <3

Sjuk 😞👎

Oj , känns ju nästan 1000 år sedan jag blogga senast :o hahaha, anledningen till att jag inte har bloggat är 1. Jag har haft mycket att göra. 2. Inte orkat riktigt. 3. Glömt. Haha ja , men nu ska jag ta tag i det som vanligt igen :) ligger just nu på soffan och mår dåligt , har ont i huvet och ont i halsen :/ hatar det. Vädret är ju inte heller så bra , snö regn och kallt. Men det är också bra saker just nu , nästan jullov ! Har fått lite mer julkänsla nu :) På jullovet ska jag kanske till väla med några kompisar :) då har man ju läget att kolla efter lite julklappar ;) i går red jag Alicante men det gick inte så bra , hon såg massa "läskiga" saker så hon stegra lite och sånt , men hon är precis igång igen så det gör inget :) älskar henne ändån :)
Har fått ny hjälm , super glad , den är supé skön ! :)

lisaderover.blogg.se

Hej! jag är en 16 årig tjej från skåne. jag har ett eget stall med egna ponnyer och storhästar. jag tävlar på lokal/regional nivå. mitt liv består av hästar , hästar , hästar och ja , hästar. haha och såklart vänner.

RSS 2.0